A la Biblioteca estem de celebració

De lletres i històries

per Biblioteca

Firmes NT

A la Biblioteca estem de celebració
A la Biblioteca estem de celebració

El novembre és un mes molt important per la Biblioteca, ja que celebrem l'aniversari de la seva inauguració. El dia 26 de novembre d'enguany farà 24 anys que es va posar en marxa aquest equipament cultural tan estimat a la nostra ciutat.

Per celebrar-ho, hem programat dues activitats molt interessants i que esperem que siguin del vostre agrat.

La primera tindrà lloc el dijous 22 de novembre a les 7 de la tarda i porta per títol Avui també és Sant Joan: la literatura, eina de valors. La transgressió, la puresa i la llibertat.

Prenent com a referència el llibre "La nit de les papallones" (guardonat amb el Premi BBVA Sant Joan 2009), el seu autor Jordi Coca i la psicòloga Núria Beitia conversaran amb els assistents sobre valors, experiències, emocions… que ens transmeten els personatges i les situacions de la novel·la i que moltes vegades sentim tan pròxims als nostres propis sentiments. 

Des de la Biblioteca, hem prestat més d'una trentena d'exemplars de la novel·la entre els nostres usuaris per tal que el dia de l'activitat puguin haver-se'l llegit i, d'aquesta manera, participar de forma més activa en la conversa. 

La xerrada s'emmarca dins el cicle de diàlegs Avui també és Sant Joan que organitza la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX.

Per al divendres 30 de novembre a les 8 del vespre, hem preparat una altra activitat: Lluís Fortuny ens oferirà Connexions poètiques, un recital de petit format on imatges i poemes es fusionen amb instruments en directe i una taula de DJ. 

El músic, qui durant molts anys ha format part de la coneguda Companyia Elèctrica Dharma, fusiona les tres formes d'expressió en un sol espectacle, on busca nous llenguatges i nous espais per explorar.

Així doncs, no hi ha excuses! Si voleu passar una bona estona conversant sobre literatura i valors o voleu gaudir d'un innovador recital poètic, ens heu de venir a veure a la biblioteca i celebrar l'aniversari amb nosaltres. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article