Un gran treball d'equip permet sumar la primera victòria a domicili de la UE Tàrrega

per Francesc Gasull

Esports

Els jugadors que van sortir al camp
Els jugadors que van sortir al camp | Francesc Gasull Cairó

Sí, perquè el treball de tot l'equip va ser impecable i determinant per assolir aquesta important victòria (1 a 2) a les Borges Blanques. La pressió i la brega constant de tots els jugadors que van intervenir en un moment o altre sobre el terreny de joc va ser la clau d'aquesta victòria dels blaugrana, que a poc a poc, jornada a jornada, estant donant passos endavant cap a la recuperació i fugir dels llocs de descens.

A les Borges l'equip va estar impecable, tant en el treball constant en defensa com exercint pressió sobre l'equip rival des del primer minut fins al final, ofegant un Borges incapaç d'arribar amb perill a la porteria d'Oliveros, que, quan se'l va necessitar, va tornar aparèixer com l'àngel salvador, com en aquella jugada final del partit en la qual va assegurar la victòria de l'equip blaugrana. La primera a domicili de la temporada i la segona del campionat

El partit a les Borges va ser molt intens, sobretot per part de la UE Tàrrega que, malgrat que l'equip local es va avançar en el marcador amb l'1 a 0 al minut 10 de joc, per mediació d'Aitor a l'aprofitar una pilota descontrolada dins de l'àrea blaugrana, aquests no es van descentrar, sinó tot el contrari. Abans però del gol local, al minut 5 Joni podia inaugurar el marcador però la seva rematada no va trobar la porteria rival. Els d'Edu Berrocal, com deia, estaven jugant molt bé i, per això, van ser capaços de donar-li la volta al partit d'una forma brillant abans del descans. 

Va ser al minut 13 quan Vargas va enviar una pilota al pal de la porteria local, quan ja tothom cantava el gol, però la pilota no va entrar i es va perdre la primera ocasió d'empatar el partit. Però va ser al minut 16, quan Jofre va combinar molt bé amb Joni i la passada d'aquest sobre el davanter targarí, la va aprofitar amb encert, ara sí, Jofre per empatar el partit a un gol.

A partir d'aquí l'encontre va ser totalment dels blaugrana i el matx es va convertir en un perill constant a l'àrea local. Al minut 18, va ser Leo, a la sortida d'un córner qui va obligar al porter Xammar a fer una gran intervenció. Al minut 37 i en ple domini dels targarins, Vargas va filtrar una pilota entre els dos centrals del Borges perquè Joni fes l'1 a 2. Una altra gran jugada per a un gran gol.

Després de la mitja part, el Tàrrega, necessitat de punts, es va replegar al seu camp, per conservar un marcador que li era favorable i per dificultar encara més les poques accions de l'equip local que no trobava la manera de generar perill sobre la porteria blaugrana, llevat de la darrera acció del partit, en la qual però va aparèixer el bo d'Oliveros, per validar amb la seva intervenció la victòria blaugrana. 

Cal dir però que el partit va estar sempre més a prop del tercer gol blaugrana que no pas del de l'empat local, perquè a la contra els d'Edu Berrocal van posar moltes vegades en perill la porteria local, sobretot per part de Joni, Vargas i Jofre i també per part d'Ander i Sylla quan van entrar al partit. 

En resum, molt bon partit de la UE Tàrrega, que va aconseguir una més que merescuda victòria, en un matx en el qual els 15 jugadors que van jugar un moment o altre del partit ho van fer a un gran nivell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article