La Regidoria de Cultura de Tàrrega edita el primer llibre de poemes de Josep Maria Targa

Crònica Local

Nombrós públic va assistir a la presentació del llibre
Nombrós públic va assistir a la presentació del llibre | Jaume Solé

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha editat un recull de poemes de Josep Maria Targa, escriptor natural de la capital de l’Urgell. Es tracta del primer llibre editat de l’autor, que veu així com els seus versos arriben a una àmplia franja de lectors. La publicació du per títol Cassigalls i és el número 47 de la Col·lecció Natan. La poesia de Josep Maria Targa, de caire intimista, es completa aquí amb il·lustracions de la jove artista Patrícia Nájar, també d’arrels targarines. 

La presentació, davant un nombrós públic, se celebrà a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega divendres passat, on també s’exposaren els dibuixos de Patrícia Nájar. L’acte comptà a més amb la presència del regidor de Cultura, Raül Palacios, i l’activista cultural Jaume Ramon Solé (col·laborador d'aquest setmanari), qui s’encarregà de presentar l’obra. Es dóna el fet que Jaume Ramon fou un dels impulsors durant els anys 80 de la revista de poesia "Transparències", on Josep Maria Targa ja publicà llavors alguns poemes. 

La Col·lecció Natan és una iniciativa editorial amb què l’Ajuntament de Tàrrega divulga textos literaris i estudis de recerca d’autors i temàtiques vinculades al municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article