Xarxa Tàrrega

Les entitats en moviment

per Les entitats en moviment

Firmes NT

Membres de la junta de Xarxa Tàrrega
Membres de la junta de Xarxa Tàrrega | Jaume Solé

Qui som

Som un grup local de la Fundació Xarxa per promocionar el teatre infantil i juvenil a Catalunya amb més de 25 anys d'història. Dins el grup local de Tàrrega som pares i avis voluntaris als quals ens agrada el teatre i transmetre als nostres fills aquesta cultura del teatre.

La Fundació Xarxa és una entitat que s'organitza territorialment amb grups locals per poder portar a terme la programació anual de teatre. Està compost per 77 grups locals en 29 comarques amb autonomia en la programació i difusió dels espectacles dins dels principis de la Fundació Xarxa.

 

Què fem

Una de les funcions principals que fem els membres de Xarxa Tàrrega és programar les activitats de la temporada, difondre aquestes obres de teatre perquè arribin al màxim públic possible dins el nostre marc d'acció; la comarca de l'Urgell i localitats pròximes, i ens encarreguem el dia de l'obra de venda d'entrades i la gestió d'aquestes cap a la Fundació Xarxa. 

Una altra de les activitats que portem a terme és la col·laboració amb l'Ajuntament de Tàrrega en la programació d'alguna de les obres i amb altres entitats de la nostra població i xarxa associativa. 

Una de les activitats que estem potenciant és la difusió de les obres, ja que hem començat a ser més presents a les xarxes socials, però mantenim la nostra principal via de difusió que són els centres educatius i les llars d'infants, on hi ha els nostres espectadors. 

Aquest any plantegem novetats interessants en la programació, ja que hem intentat que hi hagi obres de tots els àmbits per captar l'interès de l'infant, com per exemple: màgia, titelles, etc, però també s'han programat obres per a diferents franges d'edat dins dels marges d'edat del teatre infantil i juvenil. També volem destacar que de les vuit obres programades aquesta temporada una serà íntegrament en anglès.

Es pot consultar tota la programació a la nostra pàgina web www.xarxatarrega.org i a la nostra pàgina de Facebook.

 

Cap a on anem

Des de Xarxa Tàrrega, com tota la Fundació Xarxa, volem aproximar la cultura als infants a través del teatre. El teatre és un mitjà per expressar sentiments, explicar històries, connectar amb altres persones, i també és una porta a obrir la imaginació dels infants i fer-los créixer respectant el seu entorn. Però sobretot és una forma de compartir una estona amb la família gaudint del temps de lleure amb aprenentatge. 

El que pretenem des de Xarxa Tàrrega és seguir mantenint el teatre infantil i juvenil a Tàrrega com ho han fet les persones que ens han cedit aquesta feina i cedir nosaltres aquesta responsabilitat a altres persones que vindran més endavant mantenint viu el projecte i la il·lusió de tenir teatre infantil i juvenil a la nostra ciutat.

Us animem a tots a portar els nens al teatre i que gaudiu amb ells de les tardes de diumenge.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article