Un altre penal inexistent deixa la UE Tàrrega sense tres punts

per Francesc Gasull

Esports

Ander en una jugada del partit contra el Gavà
Ander en una jugada del partit contra el Gavà | Francesc Gasull Cairó

La nefasta actuació de l'àrbitre del partit va deixar sense el premi dels tres punts a la UE Tàrrega per una colla de decisions totalment contràries als interessos de l'equip blaugrana. La més contundent, la del penal assenyalat en contra dels blaugrana ja amb el temps pràcticament exhaurit, perquè va ser al minut 88 de joc, en una jugada en la qual l'atacant del Gavà, que estava d'esquena a la porteria, es va deixar caure, i l'àrbitre va pitar a l'acció del jugador visitant per assenyalar el punt de penal, que transformat per Marcos va significar l'empat a un gol, totalment immerescut per a l'equip visitant, que al llarg de tot el partit, malgrat el seu domini en algunes fases del joc, no va crear tampoc excessiu perill a l'àrea d'un segur Oliveros. Abans però, al minut 35, Joni va engaltar una gran xut des de dins de l'àrea després de refer-se d'una falta comesa sobre ell, que l'àrbitre no va xiular, per marcar l'1 a 0. Un gol que feia justícia al bon joc blaugrana, i també perquè abans ja havien tingut un parell o tres de bones situacions per obrir el marcador, com les de Joni i Alberto als minuts 2 i 5 de joc i, una de Sylla al minut 10, que va aturar el porter. Després, al minut 22, va tornar a ser Alberto qui la va tenir, però la seva rematada va sortir fora. Al 35' va arribar el gol ja ressenyat de Joni, i al 37', l'ocasió va ser de Solé, qui des del centre del camp, va voler sorprendre el porter visitant, però la seva vaselina va sortir lleugerament desviada.

Amb aquest resultat es va arribar al descans, però abans l'àrbitre ja havia ensenyat les seves credencials quan al minut 40 el blaugrana Joni va ser objecte d'una duríssima entrada a la frontal de l'àrea visitant, digna de targeta vermella i el col·legiat no va assenyalar ni falta. Com a conseqüència d'aquesta dura entrada, Joni, que havia tornat a sortir a la segona part, va haver de deixar el terreny de joc al minut 47, per no poder continuar i ser substituït per Vargas.

Malgrat totes les adversitats, la UE Tàrrega va continuar buscant el segon gol que li donés la tranquil·litat necessària. Primer va ser Sylla al 54' i després Salinas al 56', qui va tenir l'oportunitat del gol, però les seves rematades van anar fora. Passava el temps i la UE Tàrrega continuava buscant la porteria rival amb insistència i al minut 60 Jofre va combinar amb Vargas, i aquest amb l'exterior del seu peu esquerra, va enviar la pilota massa creuada. Al minut 62 l'ocasió va ser de Jofre, a jugada de Vargas, però el blaugrana va disparar fora, com tampoc va trobar porteria la rematada de Vargas al 75', perdent així una nova ocasió de gol dels targarins. Al minut 88 però, en una de les poques aproximacions visitants a l'àrea blaugrana, l'àrbitre va decretar penal en contra dels targarins en lloc d'assenyalar el que havia d'haver assenyalat, falta i targeta en contra del davanter visitant per una clara simulació de falta per part de l'atacant. Penal i gol de l'empat, i la UE Tàrrega es va quedar amb la mel a la boca d'una més que merescuda victòria escatimada només per l'àrbitre del partit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article