Gran Recapte

A la biblioteca fem xup-xup

De lletres i històries

per Biblioteca

Firmes NT

A la biblioteca fem xup-xup
A la biblioteca fem xup-xup | Biblioteca de Tàrrega

Si gaudiu cuinant, si disfruteu menjant o simplement us agrada tot el que té a veure amb el món de la gastronomia, no us podeu perdre la selecció de llibres de cuina que tenim a la planta baixa de la biblioteca.

Algunes de les novetats incorporades al nostre catàleg ens mostren quines són les últimes tendències pel que fa a la cuina: ingredients originals, cuina vegana, maneres innovadores de cuinar...

Aquests llibres comparteixen prestatge amb els de cuina més tradicional i que també tenen el seu públic i, per tant, el seu lloc a la biblioteca.

Així doncs, ja ho sabeu, tant si us interessa la cuina més novedosa com si preferiu la cuina més casolana i tradicional, a la biblioteca trobareu el que busqueu.

Aquí us en deixem un petit tast perquè aneu obrint boca:

  • Cent truites / Josep M. Morell
  • Cuina casolana vegana: 100 receptes dolces i salades / Zaraida Fernández Altabás
  • La cuina de la carxofa / Pau García Parajuà
  • La cuina dolça tradicional / Albert Cogul
  • Herbes a la carta: receptes de cuina silvestre / Montserrat Enrich, Elisenda Carballido
  • Menja't el tarro: 60 receptes vegan-friendly per donar marxa al dia / Marta Vergés
  • Pa amb tomàquet: les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània / Jaume Fàbrega
  • Passa'm la recepta: la millor cuina de casa / Marta Carnicero
  • Plats i secrets de l'àvia Remei / Remei Ribas Aguilera
  • Quinoa, semillas y cereales: 68 recetas llenas de vitalidad / Molly Brown
  • Sopas detox: un plan depurativo revolucionario basado en sopas y caldos deliciosos y nutritivos / Angela Blatteis i Vivienne Vella
  • Sucs verds: font de salut, bellesa i benestar / Carla Zaplana

 

Us recordem que des de l'1 d'octubre, a la Biblioteca fem l'horari d'hivern: de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20.30 h, els dimarts al matí tancat. Dissabte de 10 a 13 h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article