Jonathan Fernández, un reforç de luxe per a la UE Tàrrega

per Francesc Gasull

Esports

Joni flanquejat pel vicepresident i el president de la UE Tàrrega
Joni flanquejat pel vicepresident i el president de la UE Tàrrega | Francesc Gasull Cairó

Per les seves característiques i pel seu lideratge, és el jugador que ha de liderar aquest nou projecte de l'equip targarí, ara a Primera Catalana. Pel seu carisma, per la seva capacitat tècnica, és el conductor que li faltava al joc blaugrana per la temporada del retorn de l'equip targarí a Primera Catalana. El centre campista igualadí en un principi semblava que seria baixa per aquesta temporada, finalment, però, s'ha pogut reconduir la situació que li impedia poder continuar a l'equip i l'excel·lent migcampista continuarà a la disciplina blaugrana. 

Les bones relacions existents entre jugador i club i el saber fer dels directors esportius aplanant el terreny, han estat la clau perquè Joni pugui continuar essent jugador de la UE Tàrrega, també aquesta temporada recentment iniciada. Sense cap mena de dubte, aquesta continuïtat del jugador era la cirereta que li faltava al pastís del quadre targarí, perquè l'equip que entrena Victor Vera acabés tenint una plantilla il·lusionant.

Joni té 30 anys i aquesta serà la seva tercera temporada consecutiva al club de la capital de l'Urgell. Cal recordar que la temporada passada Joni va jugar 28 del 34 partits del Campionat i, en total, va marcar 15 gols (21 la primera temporada) essent un dels jugadors de la plantilla blaugrana que més n'ha marcat les dues darreres temporades. I ser un dels jugadors franquícia de l'equip. D'un equip, que ell va liderar fins a ser el millor segon de la categoria la temporada passada i com a conseqüència a pujar a Primera i del que s'espera que torni a ser el punt de referència de l'equip aquesta temporada. La continuïtat de Joni és una gran notícia per a l'equip blaugrana targarí aquesta temporada del retorn a Primera Catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article