Foment Targarí s'actualitza

Roba en una botiga
Roba en una botiga

Editorial

Comprar ben repapat al sofà pot tenir el seu punt i no negaré que la compra online pot ser molt útil en determinades circumstàncies o en un moment puntual. Però per a mi, i titlleu-me del que vulgueu, el procés de compra tradicional manté el seu encant i conserva un punt fort que no tenen les botigues virtuals: el personal que treballa als establiments on els consumidors decidim gastar els nostres diners.

Potser sigui cosa de l'edat, no ho sé. Però m'agrada més comprar el pa al forn del poble que en un supermercat; m'estimo més comprar la fruita, la verdura o la carn en un establiment de confiança que em garanteixi la qualitat del producte que en grans superfícies, sobretot ara que hi ha nens petits a casa a qui volem transmetre el valor d'una alimentació variada i saludable; prefereixo fer la compra de la setmana en un supermercat (físic) que en la seva versió digital; m'agrada més sortir de casa, emprovar-me i palpar la roba que em compraré que no pas adquirir-la en qualsevol plataforma digital... No puc pas dir que mai he comprat res per internet perquè us mentiria (ho he fet en el passat i segurament ho faré en un futur) ni puc omplir-me la boca dient que aquesta sempre ha estat la meva opció. Però ara, i sempre que pugui, és la meva aposta com a consumidora.

I no només ho faig per gust personal, ho faig per compromís amb la fornera del poble que hauria de tancar si tots compressim el pa al súper; els botiguers que ofereixen productes de qualitat i de proximitat a preus justos que alhora donen vida als productors del nostre entorn; els treballadors dels supermercats que han apostat per casa nostra i dels comerços de proximitat que lluiten per mantenir viu el comerç dels nostres pobles i ciutats malgrat l'embat del comerç electrònic i els nous hàbits de consum.

Per això em fa feliç saber que a pesar de les dificultats, Foment Targarí té garantit el futur en trobar un equip de treball, format per una desena de comerciants de la ciutat, que treballarà per actualitzar l'entitat i mirar de fer front als reptes que el comerç té sobre la taula. Des d'aquí desitjo molts encerts a aquest grup de valents que ha vençut les dificultats de fer un pas endavant.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article