Nova Tàrrega

Avís legal

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de Nova Tàrrega, així com els elements continguts a la mateixa (que inclouen, entre d'altres, imatge, so, àudio, vídeo, software o text), pertanyen a la societat Eco Serra o, altrament, a terceres entitats. L'usuari podrà visualitzar, imprimir, fer copia al disc dur, aquests elements sempre i quan sigui per fer-ne ús privat. Queda, per tant, expressament prohibida la seva utilització amb finalitat comercial, la seva distribució, així com la modificació, alteració, descompilació i qualsevol altra operació d'enginyeria inversa, d'aquests elements.

NOVA TÀRREGA proporciona l'accés a multitud d'informacions, serveis, programes o dades (d'aquí en endavant, "els continguts") a Internet que pertanyen a terceres parts i als que l'usuari pot tenir accés. NOVA TÀRREGA no es fa responsable directa o indirectament de les reclamacions que es puguin derivar de la qualitat, fiabilitat, exactitud, o correcció d'aquests continguts, ni es converteix en l'editor dels mateixos.

L'usuari es compromet a fer un Ús adequat dels contInguts i serveis que Eco Serra ofereix a través de Nova Tàrrega i a no emprar-los per:
Nova Tàrrega es reserva el dret d'efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes al portal Novatarrega.cat, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es lliurin a través de la mateixa, com la forma en que aquests apareguin presentats o localitzats.

Nova Tàrrega perseguirà l'incompliment de les anteriors condicions, així com qualsevol utilització indeguda del portal Novatarrega.cat, exercint totes les accions civils i penals que estimi pertinents.

Un projecte de:
Premsa comarcal


Amb la col·laboració de:
Fundació Lluís CarullaAmb el suport de:
Generalitat de Catalunya