Més de 300 persones s'apunten al tast solidari de cargols que es farà demà a l'Associació Alba

Crònica Local

Membres de la FECOLL ahir van visitar l'Associació Alba
Membres de la FECOLL ahir van visitar l'Associació Alba | Associació Alba
Representants de la junta de la FECOLL van visitar ahir l'Associació Alba per a conèixer de primera mà l'activitat que s'hi porta a terme i es van fotografiar amb algunes de les persones que demà dijous també faran de voluntaris a l'esdeveniment gastronòmic i solidari.
 
Aquesta acció està emmarcada dins del Festival Sardines & Marinada que organitza cada any l'entitat social als jardins de la seva seu on s'hi serveix sopar i hi ha concerts en directe. Aquest dijous, però les sardines es canviaran per un tast de caragols i cassola de tros, i tota la recaptació que es faci anirà destinada al projecte del parc d'habitatges de l'Associació Alba, concretament a reformes d'adaptació de les llars o a la compra de mobiliari adaptat com grues i altres elements relacionats amb el procés d'envelliment de les persones i la seva millora de la qualitat de vida. 
 
L'organització s'ha vist desbordada per l'allau de reserves, gairebé 300 persones. A dos dies vista ja no hi ha més taules lliures, tot i que es convida a la gent a gaudir del concert i la música de Walkin Roots i Pasqual & Desnatats, i a fer un beure. Se serviran caragols fins a acabar existències. 
 
La FECOLL ha organitzat al llarg d'aquest any diferents iniciatives similars a poblacions d'arreu del territori en favor d'entitats socials, aportant tota la logística i menjar de l'esdeveniment i un grup de voluntaris que són els que serveixen el menjar. Els voluntaris de l'Associació Alba s'uniran aquest dijous amb els de l'Aplec del Caragol per fer gaudir a tothom d'una vetllada gasrtronòmica, músical i solidària. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article