Gran Recapte

Ana Maria Molina de l'Auto Nayox Tàrrega, campiona de Catalunya de bitlles

Esports

Ana Maria Molina amb els seus companys d'equi
Ana Maria Molina amb els seus companys d'equi | Club de Bitlles Tàrrega
La jugadora de l'Auto Nayox Tàrrega Ana Maria Molina i Antonio Velasco (Alls Secs Piquen) es van proclamar campions de Catalunya de bitlles catalanes i mereixedors de la medalla als campions que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

La vintena edició del Campionat de Catalunya individual es va celebrar el passat diumenge 8 de juliol a Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Hi van participar 100 jugadors i jugadores, 60 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 10 noies de categoria sub 25.

Ana Maria Molina es va proclamar campiona després de superar a la gran final a Neus Martínez (Torrelameu), segona classificada, i Roser Cherta (la Galera), que va ser tercera. Gemma Xuriguera i Abril Asensio, mare i filla, de Ponts, van ser quarta i sisena respectivament, quedant en entre elles Dolors Cots d’Olius. També van participar en la final Maria Cuenca (Alls Secs Piquen), setena classificada, Lourdes Adell (Masdenverge), vuitena, Maria Dolors Pardo (Sabadell), i Irati Bort (Siuranenc d’Horta), que van ser novena i desena.

Més informació a FCBB

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article