L'Ajuntament de Tàrrega homenatja el Sènior Masculí A del Club Natació per l'ascens a 1a Catalana  

Esports

Foto de l'equip i les autoritats locals a la Sala de Plens de l'Ajuntament
Foto de l'equip i les autoritats locals a la Sala de Plens de l'Ajuntament | Ajuntament de Tàrrega
L’Ajuntament de Tàrrega va oferir ahir dijous una recepció institucional a l'equip Sènior Masculí A del Club Natació Tàrrega, el qual s’ha proclamat campió en la categoria de 2a Catalana de Bàsquet. El campionat li ha valgut l’ascens a 1a Catalana, refermant una trajectòria ascendent que s’inicià l’any 2014. L’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor d’Esports, Jaume Folguera, van rebre l’equip i la directiva del Club Natació Tàrrega a la Sala de Plens de la Casa Consistorial, on els van felicitar oficialment per aquesta fita.

Rosa Maria Perelló va afirmar que aquest nou èxit del Club Natació Tàrrega “és un exemple d’esforç i tenacitat, valors que transmet l’esport”. Per la seva part, Jaume Folguera va destacar els bons fruits que ha donat l’Escola de Bàsquet de l’entitat “amb excel·lents jugadors que s’han format al club”. L’Ajuntament de Tàrrega obsequià la plantilla amb una reproducció en miniatura de l’Àliga, símbol de la ciutat, mentre que el Club Natació Tàrrega lliurà una samarreta de l’equip signada per tots els jugadors.

A l’acte assistiren també l’entrenador Miquel Domingo; el vicepresident i responsable de la secció de bàsquet, Santi Vergé; i el president del Club Natació Tàrrega, Pere Palomino, els quals agraïren als jugadors “les tardes de bon bàsquet que ens heu ofert”. Val a dir que el Sènior Masculí A del Club Natació Tàrrega ha aconseguit aquesta darrera temporada el rècord de 15 victòries consecutives.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article