Tàrrega celebrarà el 16 de juny el primer torneig a Lleida dels Futbol Games de penyes del FC Barcelona

Esports

El president de la Federació de Penyes del FC Barcelona de Lleida Sud i la Franja, Claudio Bosch; i el president de la Penya Barça Tàrrega, Josep Pont; amb al regidor d’Esports, Jaume Folguera
El president de la Federació de Penyes del FC Barcelona de Lleida Sud i la Franja, Claudio Bosch; i el president de la Penya Barça Tàrrega, Josep Pont; amb al regidor d’Esports, Jaume Folguera | Ajuntament de Tàrrega
Tàrrega serà la primera localitat de la demarcació de Lleida que acollirà un campionat de Futbol Games organitzat per la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona. Es tracta d’una competició virtual de futbol amb jocs electrònics. La Penya Barça de Tàrrega, en representació de la Federació de Penyes del FC Barcelona de Lleida Sud i la Franja, serà l’amfitriona de la trobada, que se celebrarà el proper dissabte 16 de juny a les instal·lacions de l’Espai Jove - Oficina Jove de l’Urgell.

El campionat s’adreça a joves d’entre 8 i 18 anys d’edat. De 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia es disputaran dues proves: els campionats PES 2018 (Pro Evolution Soccer) i Clash Royale. La inscripció és gratuïta i ja és oberta a la Penya Barça de Tàrrega.

Aquests jocs fomenten els valors del treball en equip. Tots els participants rebran obsequis i els quatre primers classificats rebran peces de marxandatge oficial del FC Barcelona. A més, competiran a les finals dels Futbol Games del Trofeu Joan Gamper al Camp Nou.

El president de la Federació de Penyes del FC Barcelona de Lleida Sud i la Franja, Claudio Bosch; i el president de la Penya Barça Tàrrega, Josep Pont; han detallat avui les activitats del campionat al regidor d’Esports de Tàrrega, Jaume Folguera (vegeu fotografia).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article