Els zombis tornen a Tàrrega aquest dissabte en el marc del Galacticat

Crònica Local

Presentació de la 2a Survival Zombie que es farà a Tàrrega
Presentació de la 2a Survival Zombie que es farà a Tàrrega | Galacticat
L'apocalipsi zombie arriba a Tàrrega aquest dissabte 9 de juny per segon any consecutiu gràcies a l'esdeveniment Survival Zombie, el "real game" que ha posat de moda un oci alternatiu que barreja la gimcana, el teatre interactiu i l'activitat esportiva -similar a "tocar i parar"-, que seran protagonistes durant més de 7 hores. Es tracta d'un joc sense violència, on a més està prohibit el consum d'alcohol. L'esdeveniment serà organitzat per World Real Games (WRG) en col·laboració amb l'Ajuntament de Tàrrega i dins el festival de cinema Galacticat, que se celebra aquest cap de setmana.

Aquest any, com a novetat, la trama s'inspirarà en la mítica sèrie “V”. Els supervivents es ficaran en el paper de la Resistència en una trama d'invasió de llangardaixos zombies en la qual hauran d'anar superant una sèrie de proves per intentar sobreviure sense "ser capturats per aquests éssers " i poder així veure l'espectacular final.

A Tàrrega, els jugadors hauran de passar primer pel "check-in" per rebre el seu mapa, la seva cartilla de segells i el braçalet verd que els identifica com a jugadors de Survival Zombie. Aquí, els participants intercanviaran les seves entrades pels objectes necessaris per poder seguir el joc. A partir d'aquí, s’hauran d'enfrontar als seus propis reptes i intentar fugir dels morts vivents per arribar sans i estalvis. Els participants disposaran d'un equip amb més de 15 maquilladors professionals que s'encarregaran de convertir en zombies els jugadors infectats. El guió del joc té una durada de set hores i començarà a les 9 del vespre des de Cinemes.

A partir de 10 anys
L'edat mínima per participar en l'esdeveniment de Tàrrega és de 10 anys, encara que els menors d'entre 10 i 14 anys hauran d'anar acompanyats en tot moment per una persona major d'edat, a més de comptar amb una autorització que es pot descarregar a www.survivalzombie.es o al mateix "check-in" segons apunten els organitzadors. Per la seva banda, els participants de 14 a 17 anys hauran de presentar una autorització signada pel seu pare, mare o tutor per poder participar del joc.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article