Més oferta gastronòmica a la 6a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega

Crònica Local

Aquest migdia s'ha presentat la 6a Fira de la Cervesa Artesana
Aquest migdia s'ha presentat la 6a Fira de la Cervesa Artesana | Ajuntament de Tàrrega
Tàrrega celebrarà el dissabte 2 de juny la 6a edició de la Fira de la Cervesa Artesana, convertida en un referent a Catalunya dins aquest àmbit gastronòmic. L’Associació Agrat, Cerveseria Matoll i la Regidoria de Promoció Econòmica uneixen recursos en l’organització de l’esdeveniment, que també compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. El Camp dels Escolapis (o Can Colapi) repetirà com a recinte firal de 12 del migdia a 3 de la matinada. S’hi donaran cita 14 elaboradors d’arreu del territori català acostant més d’una setantena de varietats de cerveses realitzades de forma artesanal.
 
La convocatòria reforça enguany l’oferta gastronòmica amb l’augment de "food-trucks" que oferiran una variada oferta per dinar i sopar a tots els assistents. El públic també hi trobarà singulars productes com melmelades i gelats elaborats amb cervesa. No faltarà la tradicional paella cuinada amb cervesa artesana al preu de 3,5 euros i amb obsequi de regal per a les primeres persones que reservin a: agrat@agrat.cat. El certamen també inclou com a novetat una CDR (Cata Debirres Antirepressiva) guiada pels responsables del Bar Catalluna de Gràcia, amenitzada per grups musicals i que tindrà un marcat sentit polític relacionat amb l’actual situació que viu el país.
 
Un altre dels plats forts de la 6a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega serà l’atractiva programació de concerts gratuïts amb grups musicals i DJ que amenitzaran les 15 hores de certamen. El cap de cartell seran els Bananna Beach, grup figuerenc de rumba tropical catalana. També hi haurà animació infantil; venda de productes artesans; i el tradicional ‘Escalabirres’ conjuntament amb l’Agrupació Excursionista de Tàrrega.
 
Els 14 cervesers participants són: C13 (Pobla de Segur), Lo Perot (Penelles), Casa Dalmases (Cervera), Cerveses de Ponent (Seró), La Segarreta (Santa Coloma de Queralt), Les Clandestines (Montferri), Quer (Berga), Vàndals Cervesers (Pont de Suert), La Calavera (Sant Joan de les Abadesses), Gar&Gar (Donosti), Cervesa Lo Gambusí (Tortosa), Non Stop (Amposta/Valladolid), La Vella Caravana (Menàrguens) i Matoll (Belianes). Dels tiradors només rajaran cerveses de comercialització limitada. A més, hi haurà dues varietats elaborades sense gluten, aptes per a celíacs. La 6a Fira de la Cervesa Artesana espera repetir l’èxit de l’edició anterior, quan es van servir fins a 2.200 litres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article