La Fira del Playmobil de Tàrrega manté el seu èxit i atreu milers de fans dels 'clicks'

Crònica Local

Espectadors observant els detalls d'un dels diorames exposats
Espectadors observant els detalls d'un dels diorames exposats | Jaume Solé
Èxit de públic en la 7a edició de la Fira del Playmobil de Tàrrega que va mantenir el nivell de les darres edicions, ja que es van rondar els 14.000 visitants  que consoliden el certamen com un dels més importants del territori català. Enguany, un dels principals temes que es va destacar és la gran quantitat de botigues especialitzades amb figures antigues i molt buscades pels amants d’aquesta joguina. L’organització també va notar un augment significatiu de públic vingut del territori català i espanyol, fet que demostra que l’aposta per internacionalitzar la fira amb venedors internacionals és un gran atractiu.

L’Associació Agrat i SomosClicks, organitzadors de l’esdeveniment, van valorar molt positivament l’èxit de la Fira i van celebrar que el públic visitant destaqués la qualitat dels diorames, el magnífic espai del Club Natació i la bona organització. Els assistents van valorar molt positivament els diorames i van destacar el concurs amb temàtica targina. També es va valorar positivament l’espai del Cine-Click com una de les novetats d’enguany. 

Un any més, la Fira va tenir un marcat sentit solidari i en els pròxims dies es farà el donatiu de la quantitat recaptada per a un nou projecte e l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article