Concurs de diorames sobre Tàrrega a la Fira del Playmobil

Crònica Local

Imatge d'un dels diorames sobre Tàrrega que es van poder veure l'any passat
Imatge d'un dels diorames sobre Tàrrega que es van poder veure l'any passat | Agrat
La Fira del Playmobil de Tàrrega organitzarà aquest dissabte el clàssic concurs de diorames de "clicks" obert al públic en general. Enguany tindrà una novetat destacada i és que la temàtica haurà de ser targarina. D’aquesta manera els participants hauran de recrear amb Playmobils algun espai targarí, una celebració o qualsevol idea relacionada amb la capital de l’Urgell i la seva gent.
 
El concurs tindrà lloc al Pavelló del Club Natació a partir de les 10 del matí i els participants disposaran d’un espai de 50x50 per poder-hi fer la seva  creació que restarà exposada durant tot el certamen entre dissabte i diumenge. El jurat que seleccionarà el guanyador del millor diorama estarà format per membres de Somos Clicks i els participants podran utilitzar figures i complements de la marca Playmobil i també podran portar material decoratiu (pedres, herba, etc.) i eines per crear el paisatge del seu diorama.

Els interessats en participar al concurs ja es poden inscriure al web www.firaclickstarrega.cat fins el proper dijous 12 de març. Les places són limitades i el cost per participant serà de 2 euros. A canvi, tots els participants rebran un obsequi de Playmobil i el millor diorama s’endurà una caixa de "clicks" i un val de 50 euros de compra gentilesa de Foment Targarí. Precisament, l’Associació Agrat tornarà a col·laborar amb Foment Targarí per potenciar la Fira i s’organitzarà el concurs Comerç-click. En aquest cas, els participants hauran de buscar figures amagades en 10 aparadors d'establiments associats a Foment Targarí i entraran en el sorteig d’un val de 100 euros. A més, pels visitants de fora la ciutat s’oferirà un fulletó amb diferents propostes gastronòmiques d’establiments de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article