Continua amb èxit el cicle de concerts dels 40 anys de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega

Crònica Local

Imatge del concert del Quartet Prysma
Imatge del concert del Quartet Prysma | Ajuntament de Tàrrega
L’Escola Municipal de Música de Tàrrega (EMMT) continua immersa en la celebració dels seus 40 anys de trajectòria. Així, aquest passat cap de setmana ha celebrat amb èxit un dels concerts del cicle de commemoració de l’efemèride, programació titulada “Cantem els 40”. La cita, que tingué lloc diumenge a l’Auditori del centre, anà a càrrec del Quartet Prysma: Eduard Boleda (viola); Marta Llona (violoncel); Xesco Grau (flauta) i Joan Sancho (violí). Els quatre instrumentistes són membres de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Boleda, Llona i Grau formen part a més de l’actual plantilla docent de l’escola. D’entre el repertori, el grup va interpretar fragments de peces tan conegudes com “La Flauta Màgica” de Mozart o “Carmen” de Georges Bizet.
 
El proper concert del cicle serà el diumenge 8 d’abril amb l’actuació del pianista Nikolay Krytsov (12h, Auditori EMMT). La celebració continuarà el diumenge 6 de maig (12h, Auditori EMMT) a càrrec de Laia Terré (violoncel) i Ramon Andreu (piano). El cicle musical es clourà amb Montse Soques, que oferirà un recital de flabiol i tamborí el diumenge 20 de maig (12h, Auditori EMMT).

L’Escola Municipal de Música de Tàrrega obrí les portes l’any 1977 a iniciativa del Centre Comarcal de Cultura i amb una vintena d’alumnes. Fou a la Casa de Cultura del carrer de Les Piques, d’on es traslladà al col·legi d’El Carmel i posteriorment a l’antic ambulatori, la seva actual seu. Actualment, el centre imparteix classe a 300 alumnes amb més d’una quinzena d’instruments al programa lectiu. La commemoració dels seus 40 anys s’inicià el passat octubre amb una exposició retrospectiva a la Sala Marsà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article