ERC inicia a Tàrrega la campanya Free Junqueras per l'alliberament dels presos polítics

Crònica Local

Cartell de la campanya
Cartell de la campanya
La primera acció en el marc de la campanya Free Junqueras per l'alliberament del president d'Esquerra Republicana i la resta de presos polítics tindrà lloc aquest cap de setmana a Tàrrega. La Secció Local d'ERC i les JERC de Tàrrega iniciaran a peu de carrer la campanya d'adhesions al manifest FreeJunqueras.org a favor de l'alliberament dels presos el dissabte a la tarda, de 2/4 de 6 a 2/8 de la tarda, al carrer del Carme. El mateix dia centenars de parades ompliran Catalunya amb la mateixa finalitat. A les parades també hi haurà un espai per escriure cartes als presos polítics i es repartirà material informatiu de la campanya.
 
Per al partit republicà els objectius d’aquesta campanya són diversos, des d'impedir que es normalitzi la situació d'excepcionalitat antidemocràtica que patim, passant per la reivindicació de la figura de l’Oriol Junqueras i la resta de presos i exiliats així com també la denúncia de la degradació de la democràcia a l’Estat espanyol. ERC també vol contribuir a eixamplar la base social del sobiranisme a través de la defensa de la democràcia i els drets civils i polítics.
 
La campanya Free Junqueras va néixer en motiu dels 100 dies d'empresonament d'Oriol Junqueras i està impulsada per un grup de persones d'orígens diversos que compten amb el suport d'Esquerra Republicana. En formen part des de veïns de Sant Vicenç dels Horts fins a docents, estudiants i personal de la Universitat Autònoma de Barcelona i altres membres de la societat civil.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article