Un centenar d'empreses col·laboren amb el segon repte Sempre Endavant

Crònica Local

Imatge de la presentació del repte a Bell-lloc d'Urgell, població natal de Raül Arenas
Imatge de la presentació del repte a Bell-lloc d'Urgell, població natal de Raül Arenas
L'atleta Raül Arenas ha aconseguit la implicació de més d'un centenar d'empreses en el segon repte del projecte Sempre Endavant, que pretén recaptar fons per ajudar una nena d'11 anys de Térmens amb una lesió medul·lar. Arenas durà a terme el repte, que consisteix en  córrer sense parar els 180 quilòmetres que separen el port de la Bonaigua de Tàrrega, entre el 23 i el 25 de març.

En arribar a Tàrrega el dia 25 a la tarda a la plaça del Carme es farà el sorteig dels premis i lots que han cedit les empreses col·laboradores, el 90% de les quals són de Tàrrega tot i que n'hi ha d'Agramunt, Lleida, Mollerussa o Bell-lloc d'Urgell (el poble natal d'Arenas). Per participar-hi, es poden adquirir tiquets a 1 euro als següents establiments: Daus, La Cava, Cafeteria Ateneu, L'Entrada, Kamon, Logiesport, Dit i Fet, Cafeteria Alba, Llar d'Avis El Carme, L'Esbarjo i Copisteria Rosa.

De la mateixa manera, per recaptar fons també es pot adquirir alguna de les 200 samarretes solidaries del repte Sempre Endavant a les botigues Logiesport de Tàrrega i Balaguer, l'Ajuntament de Térmens o la peixateria Lluïsa de Bell-lloc per un mport de 16 euros. 

El proper dimecres 14 de març Arenas presentarà la iniciativa a la Sala de Plens del consistori (20:30h).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article