Tallat un tram del carrer de Santa Maria de Tàrrega 4 dies per les obres a la teulada de l'Escola Pia

Crònica Local

El tram del carrer de Santa Maria que es tallarà a partir de dimarts
El tram del carrer de Santa Maria que es tallarà a partir de dimarts | Ajuntament de Tàrrega
La Policia Local de Tàrrega informa que a partir del 6 de març al fins divendres 9 de març romandrà tallat al trànsit el carrer de Santa Maria en el tram comprès entre la plaça del Pare Carles Perelló i el carrer de Sant Joan. El motiu de la incidència són les obres de reparació que es duran a terme a la teulada de l’Escola Pia, treballs que requeriran la instal·lació d’una plataforma que ocuparà tota la calçada. Per evitar que el carrer de Santa Maria es converteixi en un atzucac sense sortida per als vehicles, durant aquests quatre dies es prohibirà la circulació en direcció al carrer de Sant Joan des del carrer d’Urgell, desviant el trànsit cap a la plaça Major amb sortida cap al carrer d’Agoders.
 
D’altra banda, els vehicles que hagin de sortir dels aparcaments particulars situats al carrer de Sant Joan podran circular en direcció cap a la plaça Major. Els vehicles que hagin de sortir de l’aparcament particular situat al carrer de Santa Maria podran circular en direcció dreta o esquerra segons on es trobi ubicada la plataforma en aquell moment. L’Ajuntament de Tàrrega col·locarà plafons informatius als punts viaris afectats i també comunicarà la incidència a través de les xarxes socials. Agents de la Policia Local seran a la zona informant els conductors.

Les obres estaven previstes per aquesta setmana, però atenent la previsió meteorològica, que anuncia un temporal de neu que pot afectar bona part de Catalunya, s'han ajornar una setmana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article