La 2a edició d'Un Dia de Festa arriba a Tàrrega el 25 de febrer

Crònica Local

El cartell de la 2a edició d'Un Dia de Festa
El cartell de la 2a edició d'Un Dia de Festa
Després de l’èxit obtingut l’any passat, arriba la 2a edició d’Un Dia de Festa, on gaudir de l’experiència del cinema més enllà de la sala de la mà de la companyia de teatre Xip Xap. La festa del cinema infantil aquest cop passarà per onze localitat catalanes passarà oer Tàrrega el proper 25 de febrer (a partir de les 12 del migdia als Cinemes Majèstic).
 
Durant aquesta jornada, els infants i les famílies són rebuts per músics i comediants que els conviden a gaudir d’una selecció de pel·lícules  presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. La sala de cinema està decorada amb figures dels diferents personatges de les pel·lícules i mentre la música sona, els infants podran fer diferents activitats alhora que comenten la jugada. En acabar les projeccions, la banda de música els acomiada i els acompanya a la sortida.

Un Dia de Festa és una proposta sorgida de la voluntat de promoure els projectes d’oci i cultura catalana adreçada a un públic familiar així com d’oferir productes innovadors que contribueixin a la generació i cerca de nous públics.
 
Les pel·lícules que es projectaran en aquesta segona edició d'Un Dia de Festa són "El diari de Florentina", "L’hivern al regne d’Escampeta", "La cançó del Bosc de Haquivaqui" i "Tigres enfilats".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article