Acord perquè el Grup Bon Preu col·labori amb el Magatzem d'Aliments Solidaris

Crònica Local

Signatura del conveni avui amb Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega; Josep Castany, responsable de relacions externes del Grup Bon Preu; i Jaume Folguera, regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania
Signatura del conveni avui amb Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega; Josep Castany, responsable de relacions externes del Grup Bon Preu; i Jaume Folguera, regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania | Ajuntament de Tàrrega
El Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Tàrrega han signat aquest matí un acord de col·laboració per a la donació de minves destinades al Magatzem d’Aliments Solidaris, servei social de gestió municipal. Així, l’empresa es compromet a fer donacions periòdiques d’aliments perfectament aptes per al consum però que ja no es poden comercialitzar. El conveni també té com a finalitat contribuir a evitar el malbaratament alimentari ja que assegura l’aprofitament dels productes amb totes les garanties d’higiene i seguretat.

Rosa Maria Perelló, alcaldessa de Tàrrega, i Josep Castany, responsable de relacions externes del Grup Bon Preu, han materialitzat avui l’acord mitjançant la signatura del conveni a la Casa Consistorial acompanyats de Jaume Folguera, regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania.
 
Perelló ha agraït el compromís social adquirit pel Grup Bon Preu vers el territori donant les minves a persones que tenen dificultat per cobrir les seves necessitats bàsiques. “Des del Magatzem d’Aliments Solidaris, juntament amb Creu Roja Tàrrega, gestionarem aquestes aportacions per fer-les arribar a les famílies beneficiàries del servei”, ha explicat l’alcaldessa.

Per la seva part, Josep Castany ha destacat que “el Grup Bon Preu vetlla per establir vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries amb el criteri de màxima proximitat”. El Grup Bon Preu, empresa familiar catalana de l’alimentació i amb establiment a Tàrrega des de l’any passat, du a terme un gran nombre d’accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). El Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega atén actualment unes 130 famílies, xifra que es tradueix en més de 400 persones beneficiàries.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article