El Concurs de Grups Amateurs de Teatre Ciutat de Tàrrega compleix 30 anys

Crònica Local

El certamen s'ha presentat aquest migdia a l'Ajuntament
El certamen s'ha presentat aquest migdia a l'Ajuntament | L.C.
Tàrrega es prepara per celebrar la 30a edició del seu Concurs de Grups Amateurs de Teatre, un dels certàmens referents i veterans a Catalunya dins aquest àmbit escènic. Organitzada pel Grup de Teatre BAT, la convocatòria aplegarà sis muntatges en competició els dissabtes del 17 de febrer al 24 de març. Enguany, per commemorar la 30a edició, la gala de lliurament dels premis es tornarà a celebrar a La Granja (serà el 5 de maig a les 7 de la tarda).

Durant sis dissabtes seguits, es podrà gaudir de la tria d’entre les 60 propostes que enguany s'han presentat al concurs (l'any passat van ser 52). Finalment participaran quatre companyies de Barcelona, una de Girona i una de Tarragona, tres de les quals debuten al certamen. Les funcions tindran lloc com de costum a les 10 de la nit al Teatre Ateneu (preu de les entrades: 7 euros). El teló s’aixecarà el dissabte 17 de febrer amb el thriller Carnaval que escenificarà l'Associació Artística Encert de Sabadell.

El pressupost del concurs ascendeix a 12.000 euros i es confia repetir les bones xifres de públic de l’anterior edició, que congregà uns 1.500 espectadors. Un any més, continua la promoció d’entrades 2x1 en diferents restaurants de la ciutat, iniciativa que promou la dinamització comercial i la promoció de la gastronomia local. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article