La Temporada de Teatre de Tàrrega tanca amb un 25% més d'espectadors

Crònica Local

Representació de 'L'Electe' dissabte passat
Representació de 'L'Electe' dissabte passat | Ajuntament de Tàrrega
La Temporada de Teatre de Tàrrega 2017 – 2018, organitzada per la Regidoria de Cultura, ha registrat un 62% de mitjana d’assistència de públic, un augment significatiu en relació al 51% de l’edició anterior. A més, comparant les xifres amb les del cicle de fa dos anys, la mitjana d'ocupació ha crescut 20 punts percentuals. Paral·lelament, d'octubre a febrer, la programació ha atret un total de 2.826 espectadors, fet que suposa un augment del 25% en relació a les 2.262 localitats comptabilitzades la temporada anterior. Val dir que enguany s’han ofert nou muntatges, un més que en l’edició anterior.

L’ascens de públic de la temporada teatral de Tàrrega també queda certificat pel balanç d’abonaments venuts, amb un increment del 12,5% (un total de 99 abonaments). La tendència pel que fa a abonaments s’ha mantingut en alça constant des de l’any 2012, quan se’n van despatxar 48. Així, en comparació a cinc anys enrere, la Temporada de Teatre de Tàrrega ha duplicat el nombre d’abonaments venuts.

Les T de Teatre, la proposta amb més públic
Dels muntatges que han integrat la Temporada de Teatre 2017 – 2018, han gaudit de major assistència l’espectacle "E.V.A." de les T de Teatre (531 espectadors); la nova versió d’“ART” amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva (527 espectadors); i la “DOLCE VITA” del Mag Lari (429 espectadors).

El regidor de Cultura, Raül Palacios, ha afirmat que les dades exposades consoliden l’atractiu de la programació d'arts escèniques impulsada des del consistori. “El creixement en la fidelització de públic és constant i cada vegada són més els qui opten per adquirir els abonaments de temporada”. A banda dels descomptes habituals, la Regidoria de Cultura també ha posat a la venda localitats a 5 euros per a menors de 18 anys “amb l’ànim que la gent jove adquireixi l’hàbit d’anar al teatre”, ha dit Raül Palacios.

Roger Coma i Abel Folk han posat el colofó
La sàtira política "L'Electe", protagonitzada per Roger Coma i Abel Folk, tancà el passat dissabte 3 de febrer la programació, la qual ha conjugat grans èxits de la cartellera actual amb propostes més innovadores i d’avantguarda. Entre aquestes ha destacat la peça de teatre de prop de Meriyanes Produccions, la qual s’escenificà a les Sales Nobles del Museu Comarcal de l’Urgell. La dansa ha estat un altre dels al·licients de la mà de la coreògrafa Camille Hanson. Aquesta ha estat l’edició número 23 de la Temporada de Teatre de Tàrrega, una de les més veteranes de les terres de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article