Gran Recapte

L'Ajuntament de Tàrrega adjudica les obres de construcció del pàrquing d'autocaravanes

Crònica Local

Imatge del solar on es construirà
Imatge del solar on es construirà | Ajuntament de Tàrrega
L’Ajuntament de Tàrrega, mitjançant la Junta de Govern Local, ha adjudicat el projecte de construcció de l’àrea de servei destinada a autocaravanes per un pressupost final de 42.165,35 euros. El procés de licitació s’ha resolt a favor de l’empresa Romà Infraestructures i Serveis, que iniciarà l’execució de les obres a finals d’aquest mes de gener. El nou equipament s’habilitarà al solar municipal ubicat entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el Casal Cívic – Casal de Gent Gran. El terreny, que ocupa 1.200 metres quadrats, disposarà d’onze places d’aparcament, amb accés d’entrada i sortida des del carrer de Joan Tous.
 
Les obres inclouen la pavimentació del recinte amb capa asfàltica a més de la dotació dels elements necessaris en aquest tipus d’equipaments. Així, s’instal·laran desguassos d’aigües pluvials i connexions amb les xarxes d’aigua potable i clavegueram. També es renovarà el segment de vorera (70 metres quadrats) que afronta amb el carrer de Joan Tous. Alhora es preveu deixar una franja de protecció de 3 metres d’amplada al costat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. La materialització del projecte s’arrodonirà amb senyalització en diferents punts del nucli urbà. En aquest sentit, l’àrea de servei figurarà en les principals guies adreçades als usuaris d’autocaravanes. Un cop iniciades, es preveu que les obres es desenvolupin durant dos mesos.
 
Modalitat de turisme en auge
La capital de l’Urgell aposta amb aquesta inversió per aquesta modalitat de turisme en auge. El solar municipal que acollirà la infraestructura és un emplaçament proper a la carretera C-14 i ben comunicat a peu amb el centre urbà, on es concentren nombrosos atractius turístics i comercials. Amb l’àrea d’autocaravanes, Tàrrega centralitzarà en un únic punt l’estacionament d’aquests vehicles proporcionant-los comoditat i prestacions durant la seva estada al municipi. Aviat també es fixarà la normativa d’ús de l’espai. D’altra banda, aquesta actuació reforça el caràcter de zona de serveis vora l’avinguda de Josep Tarradellas, al sector sud-oest del nucli urbà. Aquí també es troben el CAP, el Càmping Municipal, l’aparcament de camions, centres educatius o una benzinera entre altres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article