Gran Recapte

L'Ajuntament de Tàrrega ampliarà la vorera del carrer de Ramon y Cajal per millorar l'accés al col·legi Jacint Verdaguer

Crònica Local

Imatge actual del tram de carrer on s'ampliarà la vorera
Imatge actual del tram de carrer on s'ampliarà la vorera | Ajuntament de Tàrrega
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat el projecte d’obres que permetrà ampliar la vorera sud del carrer de Ramon y Cajal situada davant el col·legi Jacint Verdaguer. Es tracta d’un tram de 90 metres lineals de longitud vora l’escola i actualment de pas estret. La vorera és molt transitada diàriament pels infants que estudien al centre i per les seves famílies. L’eixamplament de l’espai millorarà l’accés al col·legi, farà més còmode el trànsit de persones i proporcionarà més seguretat als vianants. El consistori ja va col·locar fa un temps en aquest indret 22 pilones delimitant la calçada, les quals es mantindran. L’execució del projecte suposarà una inversió de 28.850,90 euros incloent el material i la mà d’obra, inversió sufragada per l’Ajuntament de Tàrrega. L’obra ja ha sortit a licitació i s’adjudicarà els propers dies.
 
Característiques del projecte
El projecte preveu eixamplar la vorera fins a 1,85 metres d’amplada. Se substituirà la vorada i el paviment de panots renovant una superfície total de 225 metres quadrats de via pública. L’obra desplaçarà els embornals actuals situats al costat de la vorada així com l’escomesa domiciliària d’aigua de boca. Així mateix, s’afegirà una barana de 9 metres al frontal de la porta principal de l’escola Jacint Verdaguer. Les 22 pilones existents en l’actualitat es col·locaran novament delimitant la calçada.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article