Marta Rovira i Antoni Castellà donaran el tret de sortida a la campanya d'ERC-CAT Sí a Tàrrega

Crònica Local

Marta Rovira
Marta Rovira | ERC
La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, i el portaveu de Demòcrates de Catalunya, Antoni Castellà, participaran el proper dimarts 5 de desembre en un acte a Tàrrega que donarà el tret de sortida a la campanya a les eleccions al Parlament de Catlaunya del proper 21 de desembre. A l'acte de la candidatura d'Esquerra Republicana-Catalunya Sí (ERC-CAT Sí) que tindrà lloc a les 7 de la tarda al pavelló del Club Natació Tàrrega, també hi participaran el número dos per Lleida, Bernat Solé, i qui ha estat directora general de Joventut, Marta Vilalta.

Esquerra Republicana de Catalunya es presenta a les eleccions del 21 de desembre dins la coalició Esquerra Republicana – Catalunya Sí, conjuntament amb la plataforma Catalunya Sí, les agrupacions polítiques Demòcrates de Catalunya, Moviment d’Esquerres (MES), Avancem i l’Associació Socialisme, Catalunya i Llibertat. La coalició representa una gran transversalitat i pluralitat que pretén ser el reflex de la societat catalana, amb vocació de servir el país i representar una majoria molt àmplia de la ciutadania. 
 
A Lleida, la candidatura està encapçalada per Meritxell Serret, qui era consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Govern de la Generalitat i actualment a l’exili, i l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, com a número dos. També en forma part la regidora d'Ossó de Sió, Aura Niubó. La llista té una forta presència del municipalisme, doncs compta amb la presència de diversos alcaldes ja que, a més de l'alcalde d’Agramunt, també compta amb Montserrat Fornells, alcaldessa de Vilanova de l’Aguda o David Rodríguez, alcalde de Solsona. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article