Tàrrega celebrarà la 4a Marxa de la Boira el proper 14 de gener

Crònica Local

Aquest matí s'ha presentat la 4a edició de la Marxa
Aquest matí s'ha presentat la 4a edició de la Marxa | Ajuntament de Tàrrega
Tàrrega serà la seu de la 4a edició de la Marxa de la Boira, la qual tindrà lloc el diumenge 14 de gener de 2018. Es tracta d’una iniciativa impulsada per Boira Experience amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida, i que vol posar de relleu el potencial turístic de la plana de Lleida i la boira com a element característic. Així ho han explicat aquest matí en roda de premsa al parc de Sant Eloi de Tàrrega la regidora de Turisme i Desenvolupament Rural, Mireia Caus, i els organitzadors de la marxa, Irene Barón i Roger Tutusaus (vegeu fotografia). En aquest sentit, Mireia Caus ha subratllat que aquesta és “una magnífica oportunitat per a promocionar l’entorn natural i paisatgístic de Tàrrega, amb la possibilitat de fidelitzar visitants”. La convocatòria continua creixent i la inscripció es tancarà als 800 participants després que a les anteriors edicions es tanquessin a 200, 400 i 700 participants respectivament.
 
La 4a Marxa de la Boira, esdeveniment no competitiu, constarà de dos recorreguts circulars: un de curt de 10 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 175 m i un de llarg de 24 quilometres amb un desnivell positiu acumulat de 391 m. Els dos recorreguts tenen com a punt de sortida i arribada (hora prevista de sortida: 9 matí) des de l’Espai MerCAT (plaça de les Nacions sense Estat) de Tàrrega. L’acte serà apadrinat pel Mag Lari amb una aparició espectacular enmig de la boira. La participació és oberta tant a caminants com a atletes de totes les edats, prèvia inscripció a la pàgina web www.marxadelaboira.cat / www.boiraexperience.cat.
 
Totes dues marxes passaran per llocs singulars del terme de Tàrrega, com el parc de Sant Eloi i el Castell del Mor. El recorregut llarg explorarà pobles amb encant com Claravalls, la Figuerosa i Altet. Els participants disposaran d’informació turística sobre els indrets per on passarà la marxa. Els avituallaments seran amb productes de proximitat. I a l’arribada hi haurà, com és habitual, una degustació de cassola de tros d’hivern o vegetariana per a tots els participants. A més, aquest any l’organització ha habilitat un canal a Telegram perquè tothom rebi directament al seu dispositiu mòbil notificacions importants referents a la 4a Marxa de la Boira (cal cercar marxadelaboira2018 a l’aplicació Telegram).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article