Forcadell reivindica a Tàrrega que "Catalunya se'n sortirà, com sempre"

Crònica Local

Forcadell durant la seva intervenció
Forcadell durant la seva intervenció | L.C.
SEGRE TÀRREGA / L. C.
La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va admetre dissabte passat a Tàrrega estar "trista" però alhora va llançar un missatge esperançador perquè "passi el que passi Catalunya se'n sortirà, no en tinc cap dubte". Forcadell va fer aquestes declaracions en l’entrega de la 20 edició dels premis Culturàlia, on se la va rebre amb grans aplaudiments i crits de "presidenta". Cal recordar que Tàrrega per la Independència, l’assemblea local de l’ANC, havia fet una convocatòria per rebre Forcadell i també va desplegar una gran pancarta davant el Teatre Ateneu en què es podia llegir: "Gràcies, presidenta."

La presidenta del Parlament també va posar de relleu l’aposta de Tàrrega i tota la comarca per la cultura com demostra el 20è aniversari dels premis Culturàlia, ja que per a ella "els països que aposten per la cultura són els més rics socialment". Forcadell va afegir que "primer els països són cultes i després rics; per tant, apostar per la cultura és apostar pel futur i el benestar social de la ciutadania".

Forcadell va iniciar el seu parlament tenint paraules de record per a les víctimes de la violència masclista i va reclamar "un país millor on les dones tinguem els mateixos drets que els homes no només sobre el paper".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article